Drukwerk

Drukwerk

Copula Promotions kan uw wensen omzetten en uw drukwerk leveren, waarbij constante kwaliteit, snelle levering voor een goede prijs voorop staat. Wilt u graag een vrijblijvende offerte, mail ons en geef uw wensen aan.

Om een eigen stijl te ontwikkelen voor uw bedrijf zijn alle denkbare technieken voorhanden die wij u graag laten zien. De uitstraling, gedrevenheid, zorg, de eenvoud en constante kwaliteit van uw bedrijf. Voor de grote bedrijven een vastgelegd, Service Level Agrement (SLA), met onlinebestelling, online voorraadbeheer, opslag in een geconditioneerde ruimte. Bij andere bedijven zijn goede resultaten behaald, waardoor rust, door overzicht in het beheer van uw drukwerkstroom heerst. Ook hier kunt u in overleg contact mee opnemen, voor hun indrukken.

Copula Promotions verzorgt u onderhandeling met brede ervaring,vertaalt uw wensen.

Met direkt-mail, door ons verzorgd, komt uw brochure efficiënt op het juiste adres .

Om een eigen stijl te ontwikkelen voor uw bedrijf zijn alle denkbare technieken voorhanden die wij u graag laten zien:

Van uw visitekaartje, boeken en posters.

offset drukwerk: papierkeuze, printen, foliedruk, stansen, pregen, lamineren, vernislaag, spotvernis, watermerk, kalender.

Offpress drukwerk

Offsetdruk is een van de meest gebruikte druktechnieken. Veel handelsdrukwerk, kranten en tijdschriften worden in offset gedrukt. Wij leveren drukwerk op maat.

Foliedruk

Foliedruk wordt vaak toegepast op certificaten, oorkondes, uitnodigingen en visitekaartjes. Alle ontwerpen zijn geschikt, van haarlijn tot volvlak.

Lamineren

Ook bij lamineren zijn er mogelijkheden te over, o.a. enkel- of dubbelzijdig lamineren, koud of warm, mat of glanzend en uiteraard in het formaat dat u wenst.

Pregen

Pregen (ook wel blinddrukken genoemd) is het aanbrengen van reliëf/hoogteverschillen in papier. De preeg komt tot stand door middel van een messingstempel (ook wel cliché) en een contravorm.

Stansen

Met een stansmachine is het ook mogelijk reliëf aan een product te geven. Dit gebeurt door middel van stempels. Deze stempels zijn van hard staal (snelstaal) en heel nauwkeurig van maat. De onderstempel en de bovenstempel moeten goed op elkaar aansluiten.

Kalender

Uw boodschap gedrukt op een kalender: ideaal als relatiegeschenk. U heeft de keuze uit een muurkalender of bureaukalender. Welke u ook neemt: wij drukken het altijd full colour op stevig papier.

Een offerte aanvragen